Kategorier
Flytt

Flyttstädningen i Stockholm kan bli smidig

Att flytta är kaos. Det är grejer och skräp överallt och stressen bara ökar i takt med att man inte hittar sina grejer. Men du kan lätta på trycket genom att ordna med flyttstädning i Stockholm.

När du flyttar finns det flera saker som du kan skriva upp på din checklista. Bara det att ha en checklista, är till enorm hjälp för att minska på stressen och röran som kommer med en flytt. På listan kan du skriva upp alla ärenden som du behöver göra inför flytten, och du kan lägga till egna deadlines så att du inte skjuter upp allt till sista stunden. Självaste packningen och bärandet kan du förenkla genom att hyra kartonger och be om bärhjälp från vänner eller flyttbolag.

Hitta en bra städfirma till flyttstädningen

I Stockholm finns det många städfirmor som är specialiserade på just flyttstädning. Det kan vara städning vid flytt från en privatbostad till en annan. Eller vid en kontorsflytt. Oberoende omständigheterna så är målet detsamma: det ska vara skinande rent och lukta himla gott efter att du åkt. Men det är jobbigt att ta hand om det själv. Speciellt om du ska flytta långt.

Att spendera en massa tid och pengar på bensin för att åka tillbaka och städa är kanske inte direkt effektivt. Det kan vara mycket lättare att överlåta det åt en professionell städfirma. Städhuset är ett utmärkt exempel på prisvärd flyttstädning i Stockholm. Du kan göra en kalkyl på deras hemsida för att ta reda på hur mycket det skulle kunna kosta dig. Dessutom erbjuder de rutavdrag på sina tjänster, så de är värda att kika på.

Hur du planerar flyttstädningen

När du ska flytta är det viktigt att du inte planerat in din utflyttning precis innan de andra flyttar in eller vice versa. Se till att det finns ett par dagar emellan. Detta ger dig och städfirman tillräckligt med tid för att göra en grundlig rengöring och desinficering av hemmet. Erfarna städare vet hur en flyttstädning ska se ut och kommer att se till att ingenting överses eller förblir ostädat. Det bästa med att anlita flyttstäd är garantin. Skulle de nyinflyttade klaga på städningen är det inte ditt problem att åtgärda. Du behöver bara kontakta firman och de tar hand om problemet. Men med professionell städfirma brukar detta inte behövas. Så planera din flytt i tid, inkludera flyttstädningen och anlita din städfirma i tid. Desto tidigare, desto bättre offert kan du få.