Kategorier
Familjebloggen

Sälj husvagnen på ett tryggt sätt

Går du i tankarna på att sälja husvagnen? Att sälja sin husvagn privat har sina sidor. Köpare som inte dyker upp, köpare som prutar mer än skäligt. Sälj husvagnen till en firma som köper den!

Att sälja sin husvagn kan vara både lätt och svårt. Det finns många reseminnen som kan göra det svårt att sälja ögonstenen. Vissa detaljer kanske har fått ett stort affektionsvärde med åren som gör att det bär en emot. Att man går i säljtankar kan vara att livssituationen förändras. Kanske har familjen utökats med fler barn, eller att barnen ”flugit ut ur boet” så att säga?

Andra gånger är valet att sälja lätt. Det kan vara en ny bil som inte får dra lika tungt, eller att man gjort sig av med bilen då man inte har behovet längre. Men hur skall man sälja sin fina husvagn? Första tanken många har är att sälja den via privata annonser i tidningar eller på nätet, men det är att krångla till det.

Trygg affär för trygga säljare

Att sälja husvagn skall vara lätt och enkelt. En bra och trygg affär där man vet att man får betalt det husvagnen faktiskt är värd. Då är det ett bra tips att sälja till en firma som köper in begagnade husvagnar. Begagnatmarknaden är enorm! Många ser en trygghet i att köpa husvagnen hos en firma som kan lämna viss garanti på den sålda husvagnen. Därför är företaget också måna om att köpa in begagnade husvagnar de vet är bra!